Skip to content

Commercieel medewerker binnendienst

Nederland, Noord-Brabant, EindhovenSales

Functieomschrijving

Waar we aan werken

Krijg jij energie van het oplossen van klantvragen en wil je werken in een vooruitstrevende technische organisatie? Solliciteer dan nu bij ons! Tameson is een internationale webshop voor technische producten. Onze meerwaarde is dat we het vinden van de beste technische oplossing zo gemakkelijk mogelijk maken. En dat leidt tot feilloze klanttevredenheid (zie onze reviews). We zijn aan het opschalen en hiervoor zoeken we een Commercieel Medewerker Binnendienst.


Wat jouw rol wordt

  • Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor de (potentiële) klanten van Tameson.
  • Je leert de basiskennis over fluid control, zodat je goed advies kunt geven aan de klant over alle producten.
  • Daarnaast zorg je dat de offertes en orders van deze klanten goed verwerkt worden. Je laat potentiële klanten zien waarom ze er baat bij hebben Tameson te vertrouwen als haar specialist.
  • Kortom; als Commercieel Medewerker Binnendienst heb je een belangrijke rol in het team van Tameson.


Vereisten

Jouw profiel

  • Klanten te woord staan is voor jou geen probleem.
  • Relevante werkervaring in de techniek heeft onze voorkeur, maar is niet noodzakelijk. Wij helpen jou om de juiste kennis op te doen.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Andere talen zijn een pre
  • Je bent een echte teamplayer en voelt je thuis in het hart van de organisatie. En...je speelt graag een potje tafelvoetbal!


Wat wij bieden

Je sluit je aan bij een jong bedrijf op een missie. Je wordt onderdeel van een internationaal team met verschillende achtergronden en culturen. Er zijn diverse richtingen om in te groeien want we kijken primair naar jou als persoon, en vanuit daar naar wat bij je past. Natuurlijk zijn een competitief salaris en secundaire voorwaarden onderdeel van de deal. Het kantoor vind je op Strijp-S, een levendige centrale locatie in Eindhoven, makkelijk bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer.